Tips

Waarom waxen?

Waxen is de enige ontharingsmethode waarbij je direct een geweldig resultaat bereikt: een heerlijk zachte en soepele huid. Ook is harsen de enige methode waarbij het haar 3 tot 6 weken geheel wegblijft; je bent dus weken achtereen van ongewenst haar verlost.

Hoe lang moeten mijn haartjes zijn?

De ideale lengte is 5mm en de maximale lengte 1,5cm. Te korte haartjes kunnen niet worden verwijderd met de wax en bij de lange haren voel je meer van het waxen. Hou er rekening mee dat je minimaal 2 weken niet mag scheren. Wij vragen je er dan ook voor te zorgen dat je haren nooit langer zijn dan 1,5cm.

Ik ben ongesteld, kan ik dan waxen?

Waxen tijdens je menstruatie is geen enkel probleem, zolang je een tampon in hebt. Veel van onze vrouwelijke klanten plannen hun Brazilian juist kort na de menstruatie, zodat juist tijdens de menstruatie de haartjes even kunnen groeien. Mocht je je tampon willen vervangen voordat je gaat waxen? Dat kant, een nieuw tampon vind je in onze toiletten.

Ik ben zwanger, kan ik nu waxen?

Jazeker, veel vrouwen vinden gedurende deze negen maanden een Brazilian wax zelfs een betere oplossing dan scheren. Vooral in de laatste maanden is scheren erg lastig. En als de bevalling gaat beginnen, geeft het toch een prettiger gevoel dat alles netjes is down there. Het waxen kan wel iets gevoeliger zijn tijdens je zwangerschap. De favoriete week voor onze zwangere klanten? Week 37

Hoe kan ik bij Flawless waxing betalen?

Bij Flawless waxing kun je betalen met je pinpas, creditcard of contact (gepast).